Som enhver Grand Tour slutter også Fischers Giro d’Italia med en intet mindre end spektakulær sidste etape. Og hvad er mere spektakulært end en bjergetape? Bestående af ostefondue og sur hvidvin?

Etapen finder sted onsdag d. 10. december, og Giro’ens bagmænd har besluttet at liste deltagerne ind over grænsen i Savoien, nærmere betegnet de franske alper.

Holdets nyeste deltager er den længe ventede ostehandler på Nordre Frihavnsgade, Christophe Ganthier fra La Fromagerie. Som nogen ved, slog han før i tiden sine sving på Strandvejen i 2900 Hellerup, men det går simpelthen for meget lige ud deroppe, så her i 2014 tog Christophe den kloge beslutning at skifte hold, og han meldte sig under fanerne på 2100 Østerbro til holdets generelle jubel.

Christophes opgave på holdet er at fylde fedtdepoterne op med smeltet ost. Det kræver et par hjælperyttere, og her har kaptajn Fischer valgt vinimporten Pétillant ved Mads & Mia Rudolf, som sørger for den sure vin i drikkedunken. Det bliver godt, solidt og tungt. Og den der taber brødet i ostefonduen, kommer i søen med noget tungt og benene.

Etapegebyret er 450 kr., og du kommer ikke til at gå hverken tørstig eller sulten fra bords. Meld dig under fanerne på tlf. 35423964, madbillet.dk eller på hosfischer.dk! Etapestart til vanlig tid kl. 18.30