MENU

ACCIUGHE   75
Ansjoser med grillet peberfrugt

BURRATA CON MENTA, NOCCIOLE E OLIO   130
Burrata med mynte, hasselnødder, olivenolie og peber

MOZZARELLA E PROSCIUTTO   195
Bøffelmozzarella og skinke fra San Daniele, anbefales til to

VITELLO TONNATO   130
Kalvekød med tun sauce

TARTARE DI MANZO   130
Rørt oksetatar med peberrod og æggeblomme

PLIN DI AMATRICIANA   Primi 129 | Main 190
Plin med krydret fyld af løg, svinekæber og chili

TAGLIOLINI CON COZZE   129
Tagliolini med muslinger

PESCE DEL GIORNO, COZZE   229
Helleflynder med tomater og urter

CAPRA CON FUNGHI   235
Stegt ged fra Varde Ådal med selleri og svampe

DOLCI / DESSERTER

TIRAMISU   69

Menuen er med forbehold for daglige ændringer