MENU

OLIVE   40
Oliven

FRIGGITELLI   50
Bagte grønne peberfrugter

FINOCCHI GRATINATI   65
Gratineret Fennikel

TONNO CON ARANCE   135
Tun med fennikel og avocado/wasabi-mousse

BURRATA CON FICHI   125
Burrata med figner og rucola

ZUCCA E TARTUFO    125
Græskar med trøffel

MOZZARELLA E PROSCIUTTO   125
Bøffelmozzarella og skinke fra San Daniele

TARTARE DI MANZO   135
Oksetatar med peberrod og æggeblomme

FILETTO DI MANZO   145
Oksemørbrad med parmesan og sortkål

FETTUCCINE ALL'AMATRICIANA   Primi 129 | Main 190
Fettuccine med glaserede løg, svinekæber (som bacon) i krydret tomatsauce

RAVIOLI CON RICOTTA    Primi 129 | Main 190
Ravioli med ricotta, sortkål og mandler

DOLCI / DESSERTER

PANNA COTTA MED BLOMMER   65

TIRAMISU   70

OST    75
Gorgonzola, daddel og linseknæk

Menuen er med forbehold for daglige ændringer