Søndagsmenu

I vinterhalvåret har vi ændret på vores menu om søndagen. Nedenfor kan du se hvilken menu som serveres på søndag.

Uge 5

SUNDAY MENU

  • Jordskokkesuppe

  • Dådyr med trøffel

  • Kaffefromage med syltede figner

Pris: 250,-

Uge 4

SUNDAY MENU

  • Lasagne med and og svampe

  • Okseslag

  • Æble-stikkelsbær crumble

Pris: 250,-

Uge 3

SUNDAY MENU

  • Fiskesuppe

  • Svinekæber i mørk øl. – guancie di maiale

  • Chokolade og kirsebær

Pris: 250,-

Uge 2

SUNDAY MENU

  • Brandade af torsk med dild og rugbrød

  • Spoleben med mos og trøffel

  • Æble-stikkelsbær crumble

Pris: 250,-

Uge 1

SUNDAY MENU

  • Baccala fritti.

  • Coq au vin.

  • Chokoladekage.

Pris: 250,-

Uge 50

SUNDAY MENU

  • Jordskokkesuppe.

  • Oksemedaljon med sortkål og trøffel.

  • Kaffefromage.

Pris: 250,-

Uge 49

SUNDAY MENU

  • Laks med avocado/wasabi-mousse.

  • Okseslag med trøffel.

  • Tiramisu.

Pris: 250,-

Uge 48

SUNDAY MENU

  • Jordskokkesuppe.

  • Tagliata (oksefilet med rucola og parmesan).

  • Hvid chokomousse med makroner og æble.

Pris: 250,-

Uge 47

SUNDAY MENU

  • Tagliolini, gambereti, menta (tagliolini med rejer og mynte).

  • Pollo alla Diavola (kylling med peberfrugt og lidt chili).

  • Coffee ice cream

Pris: 250,-