Søndagsmenu

Nedenfor kan du se hvilken menu som serveres på søndag.

Uge 10

SUNDAY MENU

 

Forretter

Ansjos   79

Melanzane parmigiana   69

Mozzarella e prosciutto, Bøffelmozzarella og skinke fra San Daniele, anbefales til to   195

Tagliolini med citron, mynte og bottarga   129

 

Hovedretter

Slethvar med jordskok og sortkål   225

Tagliatta (stegt rødt) med selleri puré, rucola og trøffel   239

 

Dessert

Tiramisu   65

 

Søndagsmenu

3-retter

Ravioli med spinat/ricotta

Kalvekæbe med bønnepuré og trøffel

Vanille med figner og knas

250

Uge 9

SUNDAY MENU

  • Baccala fritti
  • Merguez pølser med sortkål og bønner fra Umbrien

  • ”Bonet” — Budino al cioccolato e amaretti

Pris: 250,-

Uge 5

SUNDAY MENU

  • Jordskokkesuppe

  • Dådyr med trøffel

  • Kaffefromage med syltede figner

Pris: 250,-

Uge 4

SUNDAY MENU

  • Lasagne med and og svampe

  • Okseslag

  • Æble-stikkelsbær crumble

Pris: 250,-

Uge 3

SUNDAY MENU

  • Fiskesuppe

  • Svinekæber i mørk øl. – guancie di maiale

  • Chokolade og kirsebær

Pris: 250,-

Uge 2

SUNDAY MENU

  • Brandade af torsk med dild og rugbrød

  • Spoleben med mos og trøffel

  • Æble-stikkelsbær crumble

Pris: 250,-

Uge 1

SUNDAY MENU

  • Baccala fritti.

  • Coq au vin.

  • Chokoladekage.

Pris: 250,-

Uge 50

SUNDAY MENU

  • Jordskokkesuppe.

  • Oksemedaljon med sortkål og trøffel.

  • Kaffefromage.

Pris: 250,-

Uge 49

SUNDAY MENU

  • Laks med avocado/wasabi-mousse.

  • Okseslag med trøffel.

  • Tiramisu.

Pris: 250,-

Uge 48

SUNDAY MENU

  • Jordskokkesuppe.

  • Tagliata (oksefilet med rucola og parmesan).

  • Hvid chokomousse med makroner og æble.

Pris: 250,-

Uge 47

SUNDAY MENU

  • Tagliolini, gambereti, menta (tagliolini med rejer og mynte).

  • Pollo alla Diavola (kylling med peberfrugt og lidt chili).

  • Coffee ice cream

Pris: 250,-