was successfully added to your cart.

December 2014

By 18. december 2014Blog, Ikke kategoriseret

Et nyt år nærmer sig med hastige skridt, og vi vil her benytte lejligheden til at sige tak til alle vores gæster for et travlt og hyggeligt 2014, og samtidig ønske alle en glædelig jul og et nyt år fyldt med gode oplevelser – ikke mindst af dem der handler om god mad og vin.

Hvis du ikke er en af dem der allerede har købt alle jule- og mandelgaver, så kunne du jo overveje at lægge et gavekort til Hos Fischer under juletræet? Eller hvad med en festlig aften i forbindelse med vores ”Party Week” i vinterferien?


#1 – Fischers vinskab
#2 – Uge 7 = Vinterferie = Party Week Hos Fischer


#1 – Fischers vinskab

Som nogle måske har bemærket, har vi fået et nyt vinkøleskab.
Vi har været så heldige at nogle af vores dygtige venner har hjulpet os med at fylde skabet op med gode flasker. Vinene står ikke på kortet, for det er meningen at du som gæst selv går på opdagelse i skabet og vælger hvad du kunne tænke dig.

Nu er der måske nogle der tænker at der kun er tale om dyre dråber, men bare rolig – vores venner har sørget for at alle kan være med. Og vi har selvfølgelig stadig vores normale vinkort.


#2 – Uge 7 = Vinterferie = Party Week Hos Fischer
Igen i år afholder Fischer sin egen Dining Week i vinterferien.
Sidste år lavede vi Dining Week om til Party Week hvor vi gav konceptet en festlig drejning. Det blev en succes som vi gentager i år, og vi synes selv at vi har sammensat en fantastisk lækker menu med tilhørende vine som skal danne rammerne for en aften i madens, samtalens og hyggens tegn.

Inviter familie, venner, kollegaer, forretningsforbindelser og dig selv til Party Week Hos Fischer i uge 7. Bestil enten et langbord til dine venner (8-12 gæster), eller kom og slå dig ned, og mærk det autentiske “tavolo sociale” hvor bordet deles med andre gæster.

Arrangementet kan kun købes og bookes på madbillet.dk.

Menu

Antipasti
– Skinke og mozzarella
– Bresaola med parmesan, urter og citron
– Ansjoser
– Tatar med bitre urter
– Toskansk brødsalat

 ~
Primi

Risotto med kål, bottarga og mynte
~
Secondi
– Braiseret kalvekæbe med bønner
~
Dolci
Tiramisù